Wij maken de wereld leuker

Met kladsjfi a AJF   grat  

BEREIK JE DOELGROEP

Studio Jacq is een communicatie en ontwerp bureau  

De belangrijkste reden om een website te maken is contact met de klanten van je bedrijf. Met andere mensen waarmee je jouw dienst of product wilt delen en aan wie je jouw dienst of product verkoopt. Met een functionele en passend ontworpen website bereik je jouw doelgroep en verhoog je je omzet. Studio Jacq ontwerpt en realiseert professionele websites in wordpress. Ik werk graag met je samen!

BRANDING / LOGO

Branding of merkontwikkeling is de ontwikkeling van een beeld of merkpersoonlijkheid vanuit de missie en waarden van een bedrijf. Met een eigen merk spreek je echt jouw passende doelgroep aan – ook op onbewust niveau – waardoor je je omzet verhoogt. Klanten voelen zich thuis bij een merk wat bij ze past en komen bij jou terug.

WEBDESIGN

Heb je al een merk of huisstijl; zoals een sfeer in een moodboard, een logo, een kleurenpalet, typografie en een passende vormentaal? En wil je alleen een website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan! Je kunt kiezen voor een basis website met informatieve tekst en mooie foto’s of voor een uitgebreider pakket met meerdere functionaliteiten.

FOTO'S & ILLU'S

Foto’s zijn een krachtig middel om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden. Met passende fotografie laat je snel zien wat je te bieden heb. En de stijl van je fotografie laat bezoekers ook ervaren hoe je dat doet. Met de inhoud, de juiste techniek, goed gekozen licht en een passende omgeving of setting kan je jouw verhaal vertellen. 

Deze ondernemers gingen je voor:

Moodboard, Studio Jacq

Karin Connects

Huisstijl & Webdesign

logo ontwerp studio jacq

Doula Meike

Huisstijl & Webdesign

Grafisch Ontwerper, Studio Jacq

Flow Oils

Huisstijl

Karin Connects

Huisstijl & Webdesign

Doula Meike

Huisstijl & Webdesign

Veltman Coacht

Huisstijl & Webdesign

OVER MIJ

VERDIEPING IN DE KLANT

Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in mooie bedrijven. Wat drijft de mensen, wat willen ze in essentie brengen, aan wie, op welke manier en waarom?

VAN VERHAAL NAAR VISUALISATIE

Wat is het beeld dat, of de feel die, daarbij naar boven komt? Hoe kan dat beeld, die feel, vervolgens worden omgezet in het visuele en in mooie ontwerpen en grafisch online en offline producten? Het inspireert mij om beeldend te asscocieren en me te begeven in de wereld van kleur, vorm, lay-out, betekenis en ordening.

BLIJE KLANTEN

Ik word blij als mijn klanten blij worden van zowel het proces als het resultaat. Zij kunnen weer gaan doen waar zíj goed in zijn. En ze gaan meer klanten aantrekken en hun omzet  verhogen!

REVIEWS

"

“Onwijs blij met het resultaat van mijn website en mijn huisstijl met logo! Dank voor jouw creatieve input, de soepele samenwerking met duidelijke communicatie en snel schakelen. Zelf was mij dit nooit gelukt. Wat mij betreft de ideale combinatie; de technische kennis in WordPress & een creatief brein voor mijn huisstijl.”

– Meike Staleman, Doula Meike –

"

“Jacqueline is heel goed in het meevoelen, -kijken en -denken in wat je zou willen. Door haar fijne én heldere communicatie en tussentijdse feedback weet Jacqueline duidelijk te maken wat/hoe jouw wens visueel gemaakt kan worden en geeft hier vervolgens ook zelf vorm aan. Mocht je een vormgever zoeken, een echte aanrader!”

– Zoë Faber, Flow Oils –

"

“Als startende vriendschapscoach heb ik Jacqueline gevraagd om mijn website te bouwen en huisstijl te ontwikkelen. Door een moodboard te maken en wekelijks af te stemmen, kwamen we stap voor stap steeds dichter bij het eindresultaat. Ik ben heel blij met hoe het geworden is!”

– Karin Joanknecht, Karin Connects –