ONTWERPER WEBSITE

Een ontwerper kiezen voor je website.

Hoe doe je dat? Hoe kies je een goede webdesigner? Je kunt het natuurlijk zelf doen, of iemand kiezen die je kent. Maar hoe vind je nu een goede webontwerper die echt past bij jou en jouw bedrijf? Eentje die begrijpt wat je wilt en nodig hebt qua site, nu maar ook naar de toekomst toe. Er zijn echt heel veel variabelen die een rol spelen en die je op een rijtje kunt zetten voordat je met een bedrijf in zee gaat.

Wat is het doel van je website?

De vraag die hier achter ligt is eigenlijk: hoe onderneem je? Vind je je klanten eigenlijk wel via je eigen netwerk of mond op mond reclame? En is je website vooral een middel om extra informatie kwijt te kunnen? Zodat je potentiële klanten zich nog wat extra in je bedrijf en je aanbod kunnen verdiepen? Of wil je je echt gaan richten op online marketing en is je website of webshop echt je verkoop middel?

Wat past bij jouw doelgroep?

Ook hier weer vragen te beantwoorden… Wat past bij jou doelgroep? Wat vinden zij belangrijk en waar gaan ze op aan? Sommige websites zijn vooral bedoeld om vrij sec informatie over te dragen of te verkopen. Andere hebben echt een eigen vibe waarmee je ook op gevoelsniveau je doelgroep aan je kunt binden. Je klanten willen graag bij je horen omdat de vibe van je bedrijf bij ze past. Hoe belangrijk is de uitstraling van je website of webshop? Is alleen een logo en wat tekst en een foto voldoende, of wil je nadenken over een passende eigen huisstijl?

Hoeveel kan je zelf doen?

Wat kan een webdesigner allemaal voor je doen? En past dat bij jouw wensen? 

Is het voor jou belangrijk dat je website ook een passende uitstraling heeft?

0 Comments