OVER

Jacqueline Schellingerhout

VERDIEPING IN DE KLANT

Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in mooie bedrijven. Wat drijft de mensen, wat willen ze in essentie brengen, aan wie, op welke manier en waarom?

VAN VERHAAL NAAR VISUALISATIE

Wat is het beeld dat, of de feel die, daarbij naar boven komt? Hoe kan dat beeld, die feel, vervolgens worden omgezet in het visuele en in mooie ontwerpen en grafisch online en offline producten? Het inspireert mij om beeldend te asscocieren en me te begeven in de wereld van kleur, vorm, lay-out, betekenis en ordening.

BLIJE KLANTEN

Ik word blij als mijn klanten blij worden van zowel het proces als het resultaat. Zij kunnen weer gaan doen waar zíj goed in zijn. En ze gaan meer klanten aantrekken en hun omzet  verhogen!

OPLEIDING

Na een studie filosofie in Leiden, heb ik de kunstacademie, in de richting fine arts en fotografie, in Rotterdam afgerond. Vervolgens heb ik een jaaropleiding tot grafisch ontwerper gevolgd en heel veel online lessen via you tube en Domestika om mijzelf te specialiseren tot merkontwikkelaar en webdesigner.

WERKERVARING

Ik heb lange tijd gewerkt als docent ‘beeldbewerking met photoshop’ en ‘ontwerpen met indesign’ bij SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam). Ook heb ik een aantal jaar gewerkt als marketing communicatie medewerker, zowel bij SKVR, KCR (Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam) als bij Esoterra opleidingen in Bilthoven. Mijn eigen bedrijf run ik sinds 2001.